Bij het openen van nieuwe pagina's kunnen wij niet garanderen dat VoiceOver bovenaan de nieuwe pagina start met voorlezen. Om er zeker van te zijn dat u bovenaan de pagina begint, veeg op een nieuwe pagina met twee vingers omhoog om VoiceOver bovenaan te laten beginnen.

Kampen

Kampen werkt aan de toegankelijkheid van:

Foto's

Praktische informatie

Dwaal rond in de historische binnenstad met meer dan 500 monumenten. Ontdek de stad op eigen houtje, met een stadsgids of met de routes uit de Kampen Stadsgids-app. Vergeet daarbij niet omhoog te kijken naar de prachtige gevels waaraan het rijke verleden van Kampen af te lezen is. Onder de poorten door ben je direct in het groene hart van de stad. 

Winkelen in Kampen is extra leuk dankzij de vele boetiekjes, eigentijdse speciaalzaken en hippe kledingwinkels. Even uitpuffen op de "de Plantage" is een ‘must’. Er is altijd een interessante expositie te bezichtigen in één van de musea. Op www.visitkampen.nl vind je inspiratie voor een bezoek aan Kampen. Bij de Tourist Info in De Stadskazerne aan het Van Heutszplein en bij Boekhandel Bos in de Oudestraat helpen we je met alles wat je wilt weten over Kampen én omgeving. 

Locaties

Kenmerken

   • Historische binnenstad
   • Binnenstad met mix van winkels, horeca en cultuur, natuur en monumenten
   • Klinkerbestrating
   • Gezellig horecaplein
   • Meer dan 500 monumenten in de binnenstad
   • Gratis, op gehandicaptenparkeerplaats
   • Grais, ook op reguliere betaalde parkeerplaatsen. Heeft u een gehandicaptenparkeerkaart? U mag dan parkeren zonder te betalen. De parkeerschijf moet wel worden gebruikt, waarbij maximaal drie uur mag worden geparkeerd
   • Voor informatie over het openbaar vervoer kun je beste naar de www.ov9292.nl gaan of bellen met 0900-9292 en daar een advies vragen. Ga je naar de site dan kun je in het keuzemenu bovenin de site klikken op toegankelijkheid. Een extra mogelijkheid om op de rubriek Meer te klikken (onder rubriek/kopje toegankelijkheid). En dan naar rubriek/kopje vervoer op maat te gaan. Daar kun je vervoer op maat krijgen tegen betaling.