Bij het openen van nieuwe pagina's kunnen wij niet garanderen dat VoiceOver bovenaan de nieuwe pagina start met voorlezen. Om er zeker van te zijn dat u bovenaan de pagina begint, veeg op een nieuwe pagina met twee vingers omhoog om VoiceOver bovenaan te laten beginnen.

Emmen

Emmen werkt aan de toegankelijkheid van:

Foto's

Praktische informatie

Emmen is een regio waar je veel kunt meemaken. Van een dagje gezellig winkelen of op avontuur gaan tot meerdere dagen lekker actief samen wandelen en fietsen in één van de groenste regio’s van Nederland. Je wandelt er door het ongerepte landschap dat Vincent van Gogh inspireerde zijn leven aan de schilderkunsten te wijden. Je fietst er over de paden bezongen door Daniël Lohues in het lied ‘Op fietse’. Emmen ligt op het hoogste gedeelte van de Hondsrug. Ruim 5.000 jaar geleden wisten mensen al dat het daar goed vertoeven is.

Weer of geen weer. Met het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Nederland is winkelen inEmmen altijd een succes. Je vindt er originele kleinschalige boetiekjes en grote internationale merken. Elke vrijdagmorgen kun je al vroeg terecht op de tot beste van Nederland verkozen warenmarkt. Elke laatste zondag van de maand is er een gezellige koopzondag. 

Locaties

Kenmerken

   • Grootste lichtkunstwerk ter wereld: de Hondsrugtunnel
   • Meer dan 400 festivals en evenementen per jaar
   • Fietsen en wandelen in natuurgebied Bargerveen
   • Betaald op gehandicaptenparkeerplaats (lager tarief)
   • Betaald op reguliere parkeerplaats