Bij het openen van nieuwe pagina's kunnen wij niet garanderen dat VoiceOver bovenaan de nieuwe pagina start met voorlezen. Om er zeker van te zijn dat u bovenaan de pagina begint, veeg op een nieuwe pagina met twee vingers omhoog om VoiceOver bovenaan te laten beginnen.

Sliedrecht

Sliedrecht werkt aan de toegankelijkheid van:

Foto's

Praktische informatie

Sliedrecht is een dorp gelegen aan de rivier de Merwede. Het ligt op een steenworp afstand van Nationaal Park De Biesbosch en heeft ook binnen de gemeentegrenzen veel groen. Mooi aan Sliedrecht is het dorpse karakter. De inwoners van Sliedrecht staan voor elkaar klaar en respecteren elkaar. Ook als die ander een andere levensovertuiging heeft. Sliedrecht heeft daarnaast veel winkel- en vrijetijdsvoorzieningen, waarvan ook omliggende dorpen gebruik maken.

Sliedrecht kan bogen op een lange en bijzonder rijke baggergeschiedenis. Het baggerdorp staat internationaal op de kaart om de vele grote baggerbedrijven die er vandaan komen. U komt alles te weten over de geschiedenis van het baggeren in het Nationaal Baggermuseum dat is gevestigd in een monumentaal pand aan de Molendijk. Een museum dat uniek is in zijn soort.

Locaties