Bij het openen van nieuwe pagina's kunnen wij niet garanderen dat VoiceOver bovenaan de nieuwe pagina start met voorlezen. Om er zeker van te zijn dat u bovenaan de pagina begint, veeg op een nieuwe pagina met twee vingers omhoog om VoiceOver bovenaan te laten beginnen.

Uden

Uden werkt aan de toegankelijkheid van:

Foto's

Praktische informatie

Een stad is zo mooi als de mensen die er leven. En in Uden, daar leven mensen met een groot hart. Met plezier, respect en aandacht zorgen ze voor elkaar en voor hun gasten. Ze houden van Uden. Zoveel liefde werkt aanstekelijk. Je ziet het overal terug: in de vriendelijkheid op straat, waar nog gewoon gedag wordt gezegd. In de met aandacht onderhouden natuur, waar duurzaamheid en genieten samengaan. In het gezellige centrum, met veel leuke restaurants en winkels, waar je meteen dat vertrouwde gevoel krijgt dat je er eerder bent geweest. En vooral in de manier waarop je als gast wordt ontvangen; open, vriendelijk en altijd tijd voor een praatje. En dat praatje gaat vaak over Uden. Want als je ergens zoveel van houdt, dan wil je dat delen.

Locaties

Kenmerken

   • Brede winkelstraten
   • Kasseien-bestrating
   • Marktplein met gezellige terrasjes
   • Alle informatie over parkeren in Uden lees je op https://www.hierhoudenwevan.nl/over-uden/makkelijk-bereikbaar/#parkeren
   • Makkelijk bereikbaar, alle informatie lees je op https://www.hierhoudenwevan.nl/over-uden/makkelijk-bereikbaar/