Bij het openen van nieuwe pagina's kunnen wij niet garanderen dat VoiceOver bovenaan de nieuwe pagina start met voorlezen. Om er zeker van te zijn dat u bovenaan de pagina begint, veeg op een nieuwe pagina met twee vingers omhoog om VoiceOver bovenaan te laten beginnen.

Vechtdal

Vechtdal Overijssel werkt met lokale ondernemers aan de toegankelijkheid van:

Foto's

Praktische informatie

Vechtdal Overijssel is het gebied van Gramsbergen bij de grens met Duitsland, Hardenberg, Reestdal, Ommen, Reggedal, Vilsteren, Dalfsen, Staphorst tot aan Zwolle. Het is die bijzondere rivier de Overijsselse Vecht die de regio verbindt.  Het Vechtdal is een natuurrijke, groene, gastvrije en bijzondere vakantiebestemming, waar je je fijn voelt en je het gevoel hebt echt tot rust te komen. Het klopt er gewoon. Je kunt er heel goed verblijven; op verschillende campings maar ook in hotels, B&B’s en op vakantieparken. Het is voor jong en oud; voor mensen die willen relaxen, die actief willen zijn in de natuur, voor mensen met een zorgbehoefte, voor mensen die graag willen genieten en lekker willen eten, voor kinderen die fijn buiten en binnen willen spelen en voor ouders die willen onthaasten & uitrusten. 

We willen toegankelijk zijn voor iedereen die wil komen genieten van onze natuur, de diverse bedrijven en het veelzijdige fiets- en wandelnetwerk. Ongeacht toegankelijkheidswensen en zorgbehoefte willen we jou een onvergetelijke ervaring bieden.

Ontdek hier de Fit for Life route die Ongehinderd in samenwerking met Coloplast heeft samengesteld. 

Locaties