Bij het openen van nieuwe pagina's kunnen wij niet garanderen dat VoiceOver bovenaan de nieuwe pagina start met voorlezen. Om er zeker van te zijn dat u bovenaan de pagina begint, veeg op een nieuwe pagina met twee vingers omhoog om VoiceOver bovenaan te laten beginnen.

Barneveld

Barneveld werkt aan de toegankelijkheid van:

Foto's

Praktische informatie

Barneveld, centraler in Nederland kán bijna niet. Goed bereikbaar en omgeven door de indrukwekkende natuur van Gelderse Vallei en Veluwe. Barneveld telt op dit moment bijna 60.000 inwoners die in één van de negen dorpen wonen: Barneveld, De Glind, Terschuur, Zwartebroek, Voorthuizen, Garderen, Stroe, Kootwijk en Kootwijkerbroek.

Wie Barneveld zegt, denkt natuurlijk meteen aan de kip en het ei, maar er is véél meer om te ontdekken. Liefhebbers van musea komen aan hun trekken in het Veluws Museum Nairac aan de Langstraat in Barneveld, het Nederlands Pluimveemuseum aan de Valkseweg in Barneveld en het Oude Ambachten- en Speelgoedmuseum aan de Rijksweg in Terschuur.

Barneveld heeft alles in huis voor een dagje uit! Een verrassend veelzijdig winkelaanbod, gezellige horecagelegenheden en veel recreatiemogelijkheden.

Voor tips: ontdek ook de Fit for Life route: https://app.ongehinderd.nl/Content/9/Barneveld-Fit-for-Life-route

Locaties

Kenmerken

   • Centrum met regionale aantrekkingskracht
   • Brede winkelstraten met een breed en divers aanbod
   • Veel horecavoorzieningen en gezellige terrasjes
   • Gratis op gehandicaptenparkeerplaats
   • Stadsbussen en streeklijnen zijn rolstoeltoegankelijk (Syntus Gelderland)